Bilde: Toaletter som forlanger kort og dermed personlig registrering for å slippe deg inn faller ikke i god jord hos ledelsen i JA til kontanter i Stavanger. Slike toaletter har de på togstasjonen i bye, hvor dette bilder tatt. På bildet er Tore Wathne, en oppgitt Line Mari Thorkildsen og Kristil Paulsen.

PUBLISERT AV:
HANS CHRISTIAN FÆRDEN 29. SEPTEMBER 2016

JA til kontanters første lokalavdeling er nå en realitet. En allerede etablert gruppe i Stavanger har kjempet for kontanter siden 2014, og den og vi går nå sammen for å samle alle i Stavanger og omegn under en paraply, JA til kontanter Stavanger.

Bonfire som gruppen kaller seg er egentlig et lokalt musikkband som også har påtatt seg å gjøre hva de kan for at kontanter skal være tilgjengelige for bruk og uttak så mange steder som mulige i byen.

Musikk for kontanter
De består av det som nå har blitt lokalavdelingens leder, Line Mari Thorkildsen, sangeren Tore Wathne og Kristil Paulsen. Det er tre erfarne folk, der vi måtte velge en som leder. Noe som ikke var lett med tre så flinke folk. Det endte opp med at det var Line Mari Thorkildsen det passet tidsmessig best for. .

Tore Wathne er en dynamisk herre som blant annet også står bak underskriftkampanjen for kontanter som jevnlig gjentas på i JA til kontanters gruppe på Facebook. Kristil Paulsen har stor og god kompetanse på pengeinvesteringer.

Aktiv innsats
JA til kontanters sentrale ledelse besøkte dem for en tid tilbake i Stavanger og opplevde dem som en flott enhet som utvilsomt vil kunne gjøre en veldig god jobb for JA til kontanter, bare de nå får skikkelig kontakt med og oppbacking av alle dere andre som er med i JA til kontanter og bor i det samme området.

Er du klar til å å bli med Bonfire gjengen og gjøre Stavanger til Norges så langt kontanter-vennlige by? Er tiden inne også for deg til å ta skrittet videre fra mer eller mindre interne debatter på Facebook og over på praktisk jobbing for saken?

Ta kontakt med oss sentralt via «Kontakt» her på webstedet, så skal vi formidle kontakt. Innen kort tid vil Stavanger-avdelingen også kunne treffes på stavanger@jatilkontanter.no.