Langangen Mat tar gledelig imot kontanter.

PUBLISERT AV: MAGNE 7. JANUAR 2017


Høyre går til krig mot kontantene, og vil skape den reneste politistat gjennom total overvåking og tilhørende prediktiv teknologi, som gjør at banker og myndigheter fullstendig kan ta over styringen av folks liv. Dermed blir det enda gledeligere at Senterpartiet tar et KLART standpunkt FOR kontantene. 

Det kan synes som om partiet Høyre går med et hemmelig ønske om å forlate regjeringskontorene når de den 7. januar 2017 gjør det klart at de ønsker å fjerne kontanter allerede innen 2030. Denne politiske harakiri skal de gjøre ved å erklære full krig mot kontanter! Først ved å åpne for at næringsdrivende skal kunne nekte å ta imot kontanter allerede fra 2020, for så å fjerne dem helt ti år senere. Med fullstendig misforstått argumentasjon om å tilsynelatende skulle kunne gjøre noe med den svarte økonomien ved å fjerne kontantene, går partiet inn for en rekke nye tiltak som i sum vil kunne ha stoff i seg til å skape den reneste politistat. Det er NTB som melder dette den 7. januar, og dette ble raskt plukket opp av en rekke medier.

 SP støtter grasrota

Samme dag blir det altså klart at Senterpartiet klart vil jobbe for å beholde kontantene også i fremtiden, og dermed blir frontene langt klarere fram mot valgkampen senere i år. Stortingsrepresentant Jørund Rytman fra FrP er som kjent nestleder i JA til kontanter, men de andre partiene på Stortinget har ikke flagget noe standpunkt fram til i dag. Fra vår side vil vi følge opp dette videre nå, og ønsker også tilbakemeldinger fra alle dere der ute om politiske signaler som kan klargjøre hvilke politiske partier som innser at kontantene bør beholdes videre.

 Meld deg inn NÅ!

Samtidig er Høyres utspill et kraftig signal til oss som kjemper for å beholde kontantene: Nå er det viktig at vi reiser oss opp, og er synlige: Derfor oppfordrer vi her og nå flest mulig til ikke bare å være med i Facebookgruppasom stadig vokser, og som snart vil runde 30.000 medlemmer. Skal vi kunne vinne denne kampen, må vi ha mange, mange medlemmer som gjennom medlemskontingent på 250 kroner støtter opp om det videre arbeidet. For om det ikke skjer, kan vi faktisk risikere at Høyre kan få det som de vil, og vi blir uten kontanter fra 2020.

Det er NÅ kampen står, og det er NÅ vi skal vinne den! Ta gjerne kontakt for å si hva du kan bidra med, eller meld deg inn, slik at du støtter oss økonomisk.

Lokal aktivitet

Samtidig som denne meldingen kom, er meldingen om at NOKAS har 4% økning i uttaket av kontanter i desember, målt mot samme tid i fjor. Det VIRKER altså, denne kampen vi kjemper. Derfor er det viktig at vi alle jobber mer intenst enn noensinne for å beholde kontantene, for nå har overvåkerne i Høyre satt deadline: Vi har til 2020 for å sikre oss at kontantene ikke blir borte. Derfor må vi jobbe også lokalt for å kjempe for dette. JA til kontanter – fordi mennesker betyr noe!